.
2011    09    05

KKKC Parodų rūmai kviečia teikti paraiškas parodoms

artnews.lt

KKKC Parodų rūmai (Didžioji Vandens g. 2, Klaipėda) kviečia iki 2011 metų lapkričio 25 d. menininkus ir kuratorius teikti paraiškas 2012 metų parodoms. Paraiškų forma, taisyklės ir patalpų planai skelbiami internetiniame puslapyje www.kulturpolis.lt.

Klaipėdos kultūrų komunikacijų centras (KKKC) įkurtas 2005-aisiais. Vieną didžiausių meno centrų Lietuvoje sudaro parodų rūmai, tarptautinė meno rezidentūra ir meno dirbtuvės, kultūros portalas www.kulturpolis.lt.

KKKC organizuoja tarptautinius ir respublikinius šiuolaikinio meno projektus, vykdo kultūros informacijos sklaidą, vysto kūrybines industrijas, pristatydamas savo ir kitų organizatorių projektus.

Klaipėdos kultūrų komunikacijų centras sudaro sąlygas išsamiam Lietuvos ir pasaulio meno tendencijų pristatymui. Šia veikla siekiama aktyvaus socialinių, kuratorystės, meno kritikos, kitų šiuolaikinio meno temų reflektavimo ir polemikos  kultūros vartotojų bendruomenėje skatinimo.

KKKC be parodinės veiklos taip pat pristato eksperimentinius šiuolaikinės muzikos ir  kino  renginius, organizuoja susitikimus su menininkais, meno kuratoriais ir menotyrininkais, seminarus ir paskaitų ciklus meno aktualijoms ir tendencijoms apžvelgti.

Iliustracijoje Nerijaus Jankausko nuotrauka.