.
2010    11    24

1,5 naujos skilties: „Idėjų birža“ ir „Konkursai“

artnews.lt

Šią savaitę dalinamės dar viena naujiena: Artnews.lt pasipildys 1,5 skiltimi: „Idėjų birža“ pavadintoje skiltyje bus galima susipažinti su sėkmingai savo idėjų „akcijomis prekiaujančiais“ kultūros kūrėjais: menininkus, kurių namais tapo rezidencijos, kuratorius ir meno specialistus, iš kurių dažniausias atsakymas į elektroninius laiškus – automatinis out of office bei kultūrines įstaigas, sugebančias surasti ir dalyvauti daugiau konkursų nei Kultūros rėmimo fondas. Skiltyje rasite ir daugiau informacijos, kaip supakuoti savo idėjas, kad jos taptų patrauklios išrankiems fondų, rezidencijų ekspertams ir privatiems rėmėjams, o taip pat mėginsime supažindinti su neišvengiama meno rinkos tema.

Likusioji (t.y. 0,5) skiltis – konkursų teikti paraiškas fondams bei rezidencijoms ir stažuotėms terminai bei naudingos nuorodos, ieškantiems, kur ir kas galėtų padėti įgyvendinti originalius sumanymus. Ji startuos jau ateinančią savaitę.

Galbūt informacija šioje skiltyje padės mažiau keiksnoti vietinę situaciją ir ieškoti išeičių toliau už kiemo vartų. Juk tvoros jau senokai nuardytos.