.
2012    09    19

„Meno duobė“ ieško naujų narių

artnews.lt

Jau penktus metus gyvuojanti kūrybingų, menu, kultūra bei inovacijomis besidominčių žmonių  bendruomenė „Meno duobė“ ieško naujų narių.

Pasak „Meno duobės“, „Mes užsiimame netradicinių renginių organizavimu, minčių apie naujai atrastus menininkus, pamatytus vaizdus ar garsus dalinimusi, Lietuvos jaunųjų menininkų sklaida bei ir visu kitu, kas mums patinka.

Kodėl Tu turėtum tuo domėtis?

Atsakymas paprastas: nes būdamas kartu su mumis savo mėgstamoje srityje gali nuveikti daug daugiau, o gal ir dar kitoje netikėtai atrasti save. Juk jei turėtum prieš akis visokio Gėrio kalną ir tik labai mažą šaukštuką, ilgai vargtum kol daug to Gėrio prisikastum. O jei žinai iš kur pasiskolinti didesnį šaukštą…

Beje, be minėtų dalykų, vienas iš puikiausių yra tai, kad už aktyvią veiklą „Meno duobėje“ tau kyla „grėsmė“ būti visaip apdpvanotam.

Susigundei? Štai sąrašas, kokių žmonių ieškome:

Rašytojai
Video blo­ge­riai
Fotografai
Video kūrė­jai
Vertėjai
Organizatoriai
Programuotojai
Kiti kūrybingi žmonės

Taigi, jei skai­tant bent vieną punktą Tavo širdis pra­dėjo smar­kiau plakti ir kilo bent kele­tas min­čių arba tie­siog atpa­ži­nai save, para­šyk kuo norė­tum pri­si­dėti prie „Meno duo­bės“ komandos.

Laukiame laiškų iki spalio 1 dienos el. paštu *deimante@​menoduobe.​com* su užrašu temos lan­ge­lyje „RAŠYTOJAS“, „FOTOGRAFAS“, „ORGANIZATORIUS“ ir t.t. Laiške trumpai apra­šyk save (kuo gyveni, domiesi) bei kokios patir­ties turi šiuo­lai­ki­nės kul­tū­ros sri­tyse. Ir būti­nai pami­nėk, kodėl nori pri­si­jungti, kiek gali skirti tam laiko, jei turi, pri­dėk savo port­fo­lio ar darbų pavyzdžių.“

Plačiau apie kvietimą galima rasti čia.